top of page
Etsi
  • tanjapohjaranta

Valmistautuminen kesän rippi- ja valmistujaiskuvaukseen

Kesän rippi- ja valmistujaiskuvausaikoja varataan jo. Tässä muutama vinkki miten valmistautua kuvaukseen.
Konfirmaatiopäivä tai valmistujaispäivä on usein hyvin tarkkaan aikataulutettu ja kaikille juhlien järjestäjille hyvin kiireinen. Usein nuoren kuvien lisäksi halutaan myös perhekuvat.

“Äidin silmin siinä kuvassa tiivistyy parhaiten hänen luonne: kiltteys, herkkyys, viisaus”

Kuvauksen voi tehdä myös ennen juhlapäivää. Naisilla on monesti koekampaus ja -meikki ennen varsinaista juhlapäivää. Tähän onkin hyvä yhdistää kuvaus. Juhlapäivänä voi keskittyä vain juhlimiseen ja vaikka jakaa vieraille kiitoskortit jo paikan päällä.


Kuvaukseen valmistautuminen

Mistä tiedän minkälaisia kuvia haluan? Miten kuvauksessa kuuluu olla? Osaanko poseerata? Nämä kysymykset pyörivät mielessä monella ennen kuvausta. Voit selailla esimerkiksi Instagramia ja Pinterestiä ja ottaa talteen kuvia mistä tykkäät. Kartoitetaan yhdessä niiden kautta minkälaista fiilistä kuviin lähdetään luomaan. Minkälainen valaisu miellyttää silmääsi ja pidätkö enemmän studio- vai miljöökuvista. Sinun ei tarvitse miettiä miten kameran edessä tulee olla. Se on minun työni. Minä neuvon sinua kuvauksessa askel askeleelta ja saan sinut tuntemaan olosi hyväksi ja rennoksi kameran edessä. Minä näytän sinulle, kuinka upea olet!


- Tanja
188 katselukertaa

Σχόλια


bottom of page