top of page

Kuvapankki grande

Jos sinulla on visio siitä miltä haluaisit yrityksen ulospäin näyttävän, minulla on keinot toteuttaa se. Teen sinun brändiäsi kirkastavat tuotekuvaukset ja henkilökuvaukset studiossa tai yrityksesi tiloissa tai muussa toivotussa lokaatiossa. Grande-kuvapankilla yrityksen kuvamateriaali someen, nettisivuille ja painettuun mediaan on kunnossa hyvin, hyvin pitkäksi aikaa. 

Noin 3h kuvausta
50 kuvatiedostoa

 

1700

alv 0 % 

suositus1.jpg

Kuvapankki medium

Medium-kuvapankki on suosituin ratkaisu yrityksen visuaaliseen mainontaan ja viestintään. Medium-kuvapankkiin mahtuu kuvia henkilöistä, tuotteista, tiloista ja fiiliskuvia. Kaikki mitä tarvitaan yhtenäiseen ja hallittuun kuvamaailmaan. Kuvia, millä yritys erottuu ja jää mieleen!  

Noin 1,5h kuvausta 
20 kpl kuvatiedostoa

900

alv 0 % 

suositus2.jpg

Kuvapankki mini

Onko aika päivittää yrityksesi henkilökuvia? Mini-kuvapankilla saadaan jo päivitettyä freesiä ilmettä yritykselle. Mini-kuvapankki on myös loistovalinta aloittavalle yrittäjälle, joka haluaa viestiä itsestään ja henkilöbrändistään. Näytä kuvien avulla kuka olet ja mitä teet! Laadukkaat kuvat erottuvat, henkivät luotettavuutta ja tekevät asiakkaisiinne lähtemättömän vaikutuksen.

30 min kuvausta studiossa
5 kpl kuvatiedostoa

400

alv 0 % 

suositus3.jpg

Kuvaustunti ja yksittäiset
kuvatiedostot

Joskus vain kuva tai kaksi riittää. Huolellisesti suunniteltuna ja laadukkaasti toteutettuna kuvat palvelevat sinua ja yritystäsi pitkään.

120

Kuvaustunti alv 0 %

59

Kuvatiedosto alv 0 %

suositus4.jpg
bottom of page